CutCut

Members
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About CutCut

  • Rank
    Newbie
  1. Hi everyone. Hope you're doing well. I recently bought a PCUT CS630 and i'm having some problems. I sent something to cut from Signblazer but all that happened is the cutter showed 'Working... COM1-CONNECTION' on the screen. Nothing else happens. I have attached an image showing you exactly what it displays and have also noted down more info below. I'm running Windows 7 64 Bit. I installed the USB Driver that came with the CD. The driver is 'CDM20802'. It states that 64 Bit is supported. The cutter is connected to the computer via the USB cable that came with it. It also has an SD Card slot but I am unsure how to properly save a file from Signblazer to it. I have Signblazer installed and it seems to be working fine. I have already done a cut test using the cutter itself with no software, but this time I wanted to test my cutter with signblazer for the first time so I created a 2 x 2 square. I went to 'Setup' within the cutter area. Unfortunately my PCUT CS630 is not listed with the rest of the Creation cutters. So I just chose the PCUT CT630 instead. I've also tried others. I chose the correct Output Device (same as the one in my device manager). I clicked OK and then clicked 'Cut!' and then finally 'Cut Tile'. The cutter then recognized that I clicked 'Cut Tile' and then Optic Eye turned on. However. The cutter didn't start. It just showed this message on screen. Nothing else. Does anyone have any idea what's going on? Thanks alot.