Sign in to follow this  
hopkinsrj

Node edit help!

Recommended Posts

Hopefully someone can help! I have been using Signblazer for a few years new and the other day I opened it up and used poly lines to outline an image, when I went to move the modes I found that the lines that used to connect the nodes were gone,  The nodes are there but the lines are gone and I need the lines.  Anyone have any idea how to get the lines back?


 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hopefully someone can help! I have been using Signblazer for a few years new and the other day I opened it up and used poly lines to outline an image, when I went to move the modes I found that the lines that used to connect the nodes were gone,  The nodes are there but the lines are gone and I need the lines.  Anyone have any idea how to get the lines back?

 

Best just to post an .eps file here,, so some one can look at it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When you are in Node Edit mode if you click on the color bar at the bottom of the screen it allows you to change the color of the nodes or the lines:

 

Go into Node Edit mode again.

Select the color you want your lines to be from the color bar at the bottom of the screen

Click the Line Color radio button from the box that pops up

Click OK

 

Your lines will be that color until accidently you change them again.

 

post-1636-0-16196900-1394165593_thumb.pn

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this