Search the Community

Showing results for tags 'wavy'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to USCutter
    • Shop Online
    • Customer Support
    • Information For New Equipment Owners
    • Website and Company Feedback
  • Equipment Discussion & Support
    • Vinyl Cutters
    • Heat Presses
    • Competitor Cutter Help
    • Printers
    • Laminators
    • Engravers
  • USCutter Community
    • Community Rules & Announcements
    • Introductions
    • General discussion
    • Show your work
    • Instructional Contributions
    • T-Shirts and/ or Garments
    • Sublimation
    • Business Practices, Sales and Pricing, etc.
    • Mac Users Board
    • Pre-sale questions
    • Off Topic Section
  • Software Discussion & Support
    • VinylMaster CUT, LTR, PRO & DSR
    • Sure Cuts A Lot Pro
    • Signcut
    • SignBlazer
    • Flexi
    • Corel Draw
    • Adobe Illustrator
    • Inkscape
    • Other Software Programs
  • Material Discussion
    • Vinyl
    • Other Materials
  • Feedback Section
    • Criticism and Complaints about USCutter
    • USCutter Equipment Feedback or Suggestions
  • Graphic help and requests
    • General Help
    • Vectorizing
    • Graphic Requests
    • Fonts

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I just got this cutter a couple days ago, but since the very first cut its had rippled lines (lines as if a dull blade were to drag across a sheet of vinyl) and wavy lines. It is USB connected, never taken apart, grounded (screw holes sanded to bare metal then grounded), and i use SignBlazer. Ive adjusted the blade so it doesnt cut too deep into the vinyl, adjusted the offset in SignBlazer to .20, .25, and .30 , adjusted the cut speed to 200 mm/s, cut press to 200g, and i even replaced the blade (but still kept the old one just in case it isnt the blade). I really want to get into diecuts so can anyone help me out? ANY type of help or even "idk bro, good luck!"'s would even help lol. Thanks! I also hope this helps anyone else with the same problem! Heres pics of the ripples and waves:
  2. please see attached picture what could be causing this tried loads ground wire tighten up everything i can see just about to give up have the same issue on vinyl