Search the Community

Showing results for tags 'offline'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to USCutter
    • Shop Online
    • Customer Support
    • Information For New Equipment Owners
    • Website and Company Feedback
  • Equipment Discussion & Support
    • Vinyl Cutters
    • Heat Presses
    • Competitor Cutter Help
    • Printers
    • Laminators
    • Engravers
  • USCutter Community
    • Community Rules & Announcements
    • Introductions
    • General discussion
    • Show your work
    • Instructional Contributions
    • T-Shirts and/ or Garments
    • Sublimation
    • Business Practices, Sales and Pricing, etc.
    • Mac Users Board
    • Pre-sale questions
    • Off Topic Section
  • Software Discussion & Support
    • VinylMaster CUT, LTR, PRO & DSR
    • Sure Cuts A Lot Pro
    • Signcut
    • SignBlazer
    • Flexi
    • Corel Draw
    • Adobe Illustrator
    • Inkscape
    • Other Software Programs
  • Material Discussion
    • Vinyl
    • Other Materials
  • Feedback Section
    • Criticism and Complaints about USCutter
    • USCutter Equipment Feedback or Suggestions
  • Graphic help and requests
    • General Help
    • Vectorizing
    • Graphic Requests
    • Fonts

Found 1 result

  1. I have a question and have searched high and low for the answer, tried nearly everything EXCEPT tomorrow I am heading to invest in a KEYSPAN adapter just wanted to know if anyone else has faced the same issue and did the keyspan do the job? My cutter has been working OK, since I've gotten it, it is beyond frustrating. I have things due and it put a huge delay this passed weekend. It sends the item to get cut, moves and then goes offline and turns red etc. I have turned off firewall, turned off bluetooth, gotten driver, matched coms, switched coms etc, everything that is asked to do to allow communication. NOW it is not cutting at all, every single time that I send anything to cut it does the exact same thing moves, says it is cutting and it is not OR says "write port error" or "cannot find port". WILL the keyspan work? Is there something else I must do? Currently just using the USB it came with.