Search the Community

Showing results for tags 'marks'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to USCutter
    • Shop Online
    • Customer Support
    • Information For New Equipment Owners
    • Website and Company Feedback
  • Equipment Discussion & Support
    • Vinyl Cutters
    • Heat Presses
    • Competitor Cutter Help
    • Printers
    • Laminators
    • Engravers
  • USCutter Community
    • Community Rules & Announcements
    • Introductions
    • General discussion
    • Show your work
    • Instructional Contributions
    • T-Shirts and/ or Garments
    • Sublimation
    • Business Practices, Sales and Pricing, etc.
    • Mac Users Board
    • Pre-sale questions
    • Off Topic Section
  • Software Discussion & Support
    • VinylMaster CUT, LTR, PRO & DSR
    • Sure Cuts A Lot Pro
    • Signcut
    • SignBlazer
    • Flexi
    • Corel Draw
    • Adobe Illustrator
    • Inkscape
    • Other Software Programs
  • Material Discussion
    • Vinyl
    • Other Materials
  • Feedback Section
    • Criticism and Complaints about USCutter
    • USCutter Equipment Feedback or Suggestions
  • Graphic help and requests
    • General Help
    • Vectorizing
    • Graphic Requests
    • Fonts

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. I have a Graphtec i-Mark Gemini Label Die Cutting System and for the most part it works okay. One frustrating issue is that it will do a few sheets and then tell me "marks not found-timed out". Then do a few more and the same thing. Sometimes if I restart the cutter it will work again for a few more. Anyone else have the same issue or better a solution. I have 500 sheets to print and cut on Monday. I am cutting glossy label stock. The marks are as per the manual 4mm in size and at the minimum positions on the sheet. Sometimes it is the front mark and other its the back sheets are printed at the same time. This happens with all jobs with numerous sheets. Any input would be appreciated. Thanks Morrie
  2. Ok, I've been using VinylMaster Cut for a few months now. I always use the "place registration marks" option for multicolored designs, right in the design page rather than in the spooler (which adds 4) as I only use the top 2. I've been getting the 4 pointed shape with a circle in the middle. This is fine. However, lately, I must have accidentally changed their settings, as they aren't visible anymore when I add them. They're there, but they are squares on a 45 that are only visible in wireframe mode. I want my original settings back! Anyone know what I did, and how to fix it?? Thanks!
  3. I have media that cannot be printed on and because of that I can't put registration marks. the media is bland and doesn't need to be cut in a specific location but just optimize the room for the the most cutting per sqaure foot. Please help i am new to this.