Search the Community

Showing results for tags 'ct630'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to USCutter
    • Shop Online
    • Customer Support
    • Information For New Equipment Owners
    • Website and Company Feedback
  • Equipment Discussion & Support
    • Vinyl Cutters
    • Heat Presses
    • Competitor Cutter Help
    • Printers
    • Laminators
    • Engravers
  • USCutter Community
    • Community Rules & Announcements
    • Introductions
    • General discussion
    • Show your work
    • Instructional Contributions
    • T-Shirts and/ or Garments
    • Sublimation
    • Business Practices, Sales and Pricing, etc.
    • Mac Users Board
    • Pre-sale questions
    • Off Topic Section
  • Software Discussion & Support
    • VinylMaster CUT, LTR, PRO & DSR
    • Sure Cuts A Lot Pro
    • Signcut
    • SignBlazer
    • Flexi
    • Corel Draw
    • Adobe Illustrator
    • Inkscape
    • Other Software Programs
  • Material Discussion
    • Vinyl
    • Other Materials
  • Feedback Section
    • Criticism and Complaints about USCutter
    • USCutter Equipment Feedback or Suggestions
  • Graphic help and requests
    • General Help
    • Vectorizing
    • Graphic Requests
    • Fonts

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Ok.....I finally got my CT630 working! Now the question is how do I set it so that I'm not wasting a lot of vinyl for small designs??? Is it possible to rotate the image so that it cuts lengthwise and not vertically on the vinyl? And can I set it up were it will cut the same image side by side....in case I have to continue to cut vertically. Thanks!
  2. Hi everyone, I'm new to the forum and have been spending a lot of time reading through before posting this question. Every post I've come across regarding unfinished cuts comes down to SB not having an overcut option, people always suggest increasing offset and the original poster comes back saying that doesn't work (and I agree because it didn't work for me either). Now what I'm wondering is whether there is anyone out there using a PCut 630 with SB that is NOT experiencing this undercut issue? So far the evidence suggests no, however when everything is working correctly people don't tend to post to forums. To clarify what I mean by undercut, basically shapes are not always closed, the end point is always 0.5mm+1mm short of the starting point on a circle for instance. On large objects this isn't as big of a deal but when shapes get down to under an inch this can make weeding a real pain. None of the posts I was able to find seemed to be solved, the suggests/solutions were to switch to different software or to buy a non-value cutter. I'd just like to know if anyone has actually made this work, if so I'll know my struggle is worth it Extra info: Cutter PCut 630 USB model (not sure if CR or CT) Software SignBlazer in trial mode (have only ever used this software so I've always experienced this issue) Tried adjusting offset from 0.0 to 1.0 in 0.1 steps, gap remains unaffected while corners begin to overshoot. No play in blade holder and pinch rollers don't appear to be slipping, also blade rotates freely in holder. Can't afford expensive software, trying to get inkscape working but so far unsuccessful.
  3. Georgii92

    Ct630 usb connection problems

    Hi, I have brought a new ct630 plotter, i have downloaded all the drivers etc... Run the software. But i still cant get my laptop to pick my the plotter? Any one no what I am doing wrong? What software am I meant to be using? How do I run my laptop to pick up my plotter Please help, been trying over a week now I am using parallel on my mac and have also tried on a window 7 laptop
  4. Hi I am trying to setup my CT630H plotter, but having issues..... I have Windows 7 and running Sign Cut and Sign Blazer (downloaded after reading the newbie guide). I have downloaded the driver from the US Cutter website. Connection is by USB - I have tried 2 different ones. The plotter is a 2012 model - with the buttons arranged in 2 circles either side of the screen and the reset buttons being near the cartridge. The settings in device manager are same as in sign cut/blazer. When I send a plot, the following happens: Sign Cut: the plotter says 'working', the fan starts and it just sits there Sign Blazer: the plotter say 'working' and the cartridge moves to the left hand side of the plotter until it hits the reset button. at the same time the vinyl feeds backwards. The image to plot is 100mm x 50mm and set in the right hand corner. Can someone tell me how I can confirm he baud rate on the actual plotter? Also, any ideas on what to investigate next would be greatly appreciated! Thanks Anthony