Search the Community

Showing results for tags 'ce5000-60'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to USCutter
    • Shop Online
    • Customer Support
    • Information For New Equipment Owners
    • Website and Company Feedback
  • Equipment Discussion & Support
    • Vinyl Cutters
    • Heat Presses
    • Competitor Cutter Help
    • Printers
    • Laminators
    • Engravers
  • USCutter Community
    • Community Rules & Announcements
    • Introductions
    • General discussion
    • Show your work
    • Instructional Contributions
    • T-Shirts and/ or Garments
    • Sublimation
    • Business Practices, Sales and Pricing, etc.
    • Mac Users Board
    • Pre-sale questions
    • Off Topic Section
  • Software Discussion & Support
    • VinylMaster CUT, LTR, PRO & DSR
    • Sure Cuts A Lot Pro
    • Signcut
    • SignBlazer
    • Flexi
    • Corel Draw
    • Adobe Illustrator
    • Inkscape
    • Other Software Programs
  • Material Discussion
    • Vinyl
    • Other Materials
  • Feedback Section
    • Criticism and Complaints about USCutter
    • USCutter Equipment Feedback or Suggestions
  • Graphic help and requests
    • General Help
    • Vectorizing
    • Graphic Requests
    • Fonts

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hey everybody I’m having a hard time cutting from my Mac 10.13 high Sierra onto my Graphtec ce 5000-60 thru Cut Master 3 latest Ver.2.2.1252 on illustrator CS6. I keep getting sync for a long time. I have the right language (GL) on my ce5000. But I’m assuming it’s my firmware because it’s version 5 and I need 6 but I can find the firmware file for Mac. It only has the firmware files for WIN. Anybody got some tips for me?
  2. pwiggle

    newbie

    I just unpacked my Graphtec CE5000-60. I use Adobe Illustrator CS2, and have installed the plug-in Cutting Master 2. I have set all my conditions and loaded in my media. When I ask the program to 'show me' the plot, i get an error message "HP-GL Error 1" I have gone in and made sure my origin is set where I want it, but I can't cut anything. I am starting to get frustrated! Anyone know what I am doing wrong?? Go easy on me, this is my first post!