Search the Community

Showing results for tags 'Pcut 630'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to USCutter
    • Shop Online
    • Customer Support
    • Information For New Equipment Owners
    • Website and Company Feedback
  • Equipment Discussion & Support
    • Vinyl Cutters
    • Heat Presses
    • Competitor Cutter Help
    • Printers
    • Laminators
    • Engravers
  • USCutter Community
    • Community Rules & Announcements
    • Introductions
    • General discussion
    • Show your work
    • Instructional Contributions
    • T-Shirts and/ or Garments
    • Sublimation
    • Business Practices, Sales and Pricing, etc.
    • Mac Users Board
    • Pre-sale questions
    • Off Topic Section
  • Software Discussion & Support
    • VinylMaster CUT, LTR, PRO & DSR
    • Sure Cuts A Lot Pro
    • Signcut
    • SignBlazer
    • Flexi
    • Corel Draw
    • Adobe Illustrator
    • Inkscape
    • Other Software Programs
  • Material Discussion
    • Vinyl
    • Other Materials
  • Feedback Section
    • Criticism and Complaints about USCutter
    • USCutter Equipment Feedback or Suggestions
  • Graphic help and requests
    • General Help
    • Vectorizing
    • Graphic Requests
    • Fonts

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I am very new to the cutting plotter world, I have a pcut 630 wich we used to do various vinyl jobs using both signblazer elements and sign cut pro. I have set the plotter up again to do some new work, and the cutter does not cut all the way through the vinyl. Changing the settings on the 630 i can make a nice clean cut using a pressure of 130, but when i put it back "online" it loses this setting and reverts to a "100" setting and wont cut. I dont seem to have the oprion to over-ride the settings in sign cut pro. without the extra pressure it scores the top but wont cut through. I have tried adjusting the bade but even with it sticking through a lot, without the pressure the result is the same. any help would be appreciated.