lobsterman22

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lobsterman22

  • Rank
    Newbie
  1. I have a vinyl cutter made from Creation Kingcut a280 and can not found the right fIrmware or drivers for it . Im using LXi 7.5 software and when I get the program installed it doesn't find the cutter as a usb because in the Production Manager under setup when you select a port it doesn't have usb in the selection , but in the device manger of the computer running windows xp home with sevice pack 3 it shows the VectorSoft Cuter Board and its shows in the USB location (0) Now I did find a firmware update for the A series cutters but it didnt list the A280 in it show i did a dumb thing and loaded the A630 firmware and it took , It now shows in the divice driver KingCut630 -VectorSoft Cuter Board and when i restarted the cuter it boots up with Version 2.11 A630 on the cutters display when it just turns on then goes to x0.000 / y0.000 Yes I have checked the com ports and nothing is in there , it only shows in the usb On the cutter it says KINGCUT Creation on the front display This cutter doesn't have a serial port on it only an usb slot !! On the back of the cutter it says its The A Series Vinyl Cutter KINGCUT A serial # 200408607359 and the model looks like it got a black marker dot in the A280 box .. there are also boxs with no marks in them for A630 , A900, A1200 This cuttter does do the test cut when holding down test button for the 3 sec it cuts circles 100% FINE Hope you can help im at my end with this cutter Any question, thought or drivers please reply